Overslaan naar hoofdinhoud

Zorgen dat de bestelling correct geplaatst is - Kennisbank / Webshop / Order - BRAUN AUDIO SUPPORT

Zorgen dat de bestelling correct geplaatst is

Lijst van auteurs

Dit kunt u zien in de orderbevestiging die wij u per e-mail sturen. Als alternatief, als u een klantaccount bij ons hebt, kunt u inloggen op onze website met uw e-mailadres en wachtwoord en toegang krijgen tot de bestelling onder het gedeelte "Klantaccount". Als u vragen hebt of als er iets mis is met uw bestelling, maak dan een ticket aan. Open een ticket hier

Als je binnen een uur na het plaatsen van de bestelling geen orderbevestiging per e-mail hebt ontvangen (mogelijk in spamfolder), kan de bestelling niet goed verwerkt zijn. Als dit het geval is, bestel opnieuw met een andere betaaloptie of open een ticket met uw verzoek. Open een ticket hier